Reviews

Reviews Designer Stories: What our customer say about us!

I was looking for 2 bags, a red Chanel Timeless medium flapbag for my niece and idem but a beige color. These were very hard to find at that time and eventually I found Juliet from Designer Stories via Instagram and contacted her for this search.
She managed to find these 2 bags for me on very short notice! The bags came in and they were super nice, like new and fully equipped with all the accessories such as the certificate and dustbag.

My experience with Juliet is that she is reliable, enthusiastic, super friendly and that she does her best to satisfy her customers!

Other reviews..

SmokeBeat
SmokeBeat
2021-11-15
Afgelopen week heb ik een prachtige Chanel tas gekocht bij Juliette. Het is echt een aanrader, zeer snelle en goede service! Ik ga zeker in de toekomst nog een tas hier kopen!
Sarah Geelen
Sarah Geelen
2021-11-08
Annemarij Prinsen
Annemarij Prinsen
2021-11-07
Snelle en behulpzame communicatie. Ik ben trouwens superblij met de vintage Diana van m’n geboortejaar die ik mezelf cadeau kon doen voor m’n 30ste verjaardag. In perfecte staat en echt een pareltje. En dat ook nog eens aan een marktconforme prijs. Toch blijft het altijd spannend als je de tas niet zelf gezien hebt en voor de eerste keer ergens koopt, maar hier zit je alleszins goed! Kortom, geweldige vondst!
Tine Asnong
Tine Asnong
2021-11-03
I ordered a chanel vintage bag from Juliette, everything was perfect! Great service, the bag is a dream, perfect condition👌 the delivery came quickly. I can only recommend designerstories!🤩😍
Andrea Wallner
Andrea Wallner
2021-10-26
Onlangs heb ik bij Designer stories een Prada tas gekocht. De tas heeft mijn verwachtingen overtroffen. Minimale gebruikerssporen en alle toebehoren aanwezig (meer zelfs dan werd omschreven online). Juliette zelf neemt alle tijd voor je, reageert snel en is een eerlijke verkoopster! Wanneer je op zoek bent naar een vintage designertas dan zou ik naar Juliette gaan! Voor mij was dit zeker niet de laatste aankoop…
Janneke Rovers
Janneke Rovers
2021-10-17
Super vriendelijk geholpen. Snel en compleet verzonden en mooi verpakt. Heel blij.
Kirsha Van der Zalm
Kirsha Van der Zalm
2021-10-16
Gisteren een prachtige vintage classic tas opgehaald bij Juliette. Zo blij mee! De tas is in perfecte staat en Juliette is een lieve verkoopster. Ze reageert snel op je berichten en denkt met je mee. Echt een aanrader ❤️
liza simeon
liza simeon
2021-10-15
Mijn dag kan nietmeer stuk! Vandaag Ik heb een super vriendelijk en sympathiek persoon leren kennen. Geziens haar drukke agenda, had zij toch de tijd voor mij gemaakt. Ze gaf mij rustig de tijd en de nodige uitleg betreft de tas die ik wilde kopen. Ik ben heel blij dat ik via designer Stories mijn ongebruikte items een 2de leven kan geven, EN… mijn dream beauty heb kunnen kopen. Hartelijk dank Juliette!
Queenie Law
Queenie Law
2021-10-13
Net mijn 1ste aankoop van Designer Stories binnen and she is a beauty! De tas overtreft alle verwachtingen en ziet er in het echt zelfs nog beter uit dan in de advertentie. Communicatie was snel en duidelijk, verzending idem dito. Ik ben bang voor mijn portemonnee dat er nog meer aankopen zullen volgen in de toekomst 🙂 Een echte aanrader!
rowan rijper
rowan rijper
2021-10-07
SCROLL UP